Bursa'daki Kadın Cinayetinin Ardından Dram Çıktı
Bursa’da bayan kuaförü bir kadın aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Öldürülen Günay Torun’un eşi Hilmi Torun’un geçtiğimiz yıl Antalya’da tatil esnasında halay çekerken beyin kanaması sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Torun’un cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis ekiplerinin ilk tespitlerine göre, zanlının yakın bir akrabası olduğu ve adı açıklanmayan zanlı ile alakalı çalışma başlatıldığı öğrenildi. Cinayete kurban giden Torun’un ilçede bayan kuaförlüğü yaptığı, sevilen bir esnaf olduğu, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri eş galini belirledikleri cinayet zanlısı için arama çalışması başlattı.
Öte yandan Torun’un röntgen bölümü sorumlusu eşi Hilmi Torun ise geçtiğimiz yıl Antalya’da tatilde halay çekerken geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Günay Torun cenaze töreninde gözyaşlarına boğulmuştu.
