Çinli Gazeteciler Tokoran Vadisi'ne Hayran Kaldı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan doğal güzellikleri görmek ve gezmek amacıyla ilçeye gelen Çinli gazeteciler Tokoran Vadisi’ne hayran kaldı.

Çinli gazeteciler ile birlikte geziye katılan Adıyaman Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Ekinci, "Mesleğim ve işim gereği bu bölgeye sık sık gelip gidenlerden biriyim. Birkaç ay önce gazeteciler derneğinden oluşan bir grupla yine bu bölgeyi gezme fırsatımız oldu. O zamanlar geldiğimizde burası toz toprak içerisindeydi, inşaat halindeydi ve ondan sonra bu ikinci gelişimde imar edilmiş, mükemmel bir sosyal tesis ve mükemmel bir mesire alanı ile karşı karşıya kaldım. Gözlerime inanamadım, böyle bir hizmet hakikaten takdire şayan bir hizmettir" dedi.
Çinli turist kafilesi tercüman aracılığıyla doğal güzellikler ve gösterilen misafirperverlikten memnun kaldıklarını belirterek herkese teşekkür etti.
