Kızkalesi Medya Günleri Sona Erdi

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri sona erdi.

İlçede Ayaş Mahallesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte, toplam 35 dalda gazete, dergi, radyo, internet haber sitesi, televizyon ve spikerlik dallarında yarışmaya giren eser sahiplerine ödül verildi.

Etkinlik kapsamında spiker Zafer Kiraz, TRT Spor sunucusu Erdoğan Arıkan ile Bengü Türk TV Genel Müdürü Metin Özkan, söyleşi yaptı. Aralarında 10'u yurt dışından 400 gazetecinin katıldığı etkinlikte, MHP İçel Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan da birer konuşma yaptı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, etkinlikte yaptığı konuşmada, 25-30 kişiyle başladıkları etkinlikte 400 kişiye ulaşıldığını söyledi.

Gazetecilerin içerisinde bulundukları sıkıntıları çok iyi bildiklerini ifade eden Tollu, "Onlara ekonomik olmasa da manevi yönden destek olmak istedik. İnşallah bu yıl 400 olan sayı gelecek yıllarda binleri, 10 binleri bulur. Böylece hem sektör içinde sorunlar tartışılırken hem de biz böylece bölgemize gelen dostlarımıza bölgemizin güzelliklerini ve tarihini anlatmış oluruz." dedi.

Kaynak: AA