Ortaylı, Kitap Fuarı'nda Söyleşi Düzenleyecek
Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, bir birinden değerli yazar ve bilim insanını ağırlıyor. 25 Ekim Perşembe günü Prof. Dr. İlber Ortaylı, okurlarıyla buluşuyor.

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş’ta Başkan Muhittin Böcek’i Belediye’nin standında ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek’in kitabını bir gün içinde okuduğunu ve çok etkilendiğini ifade eden Vural Savaş, kitabında çok özel anılara yer veren Başkan Muhittin Böcek’i tebrik ettiğini söyledi.
Türk Tarih Kurumu şeref üyesi, akademisyen-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, 25 Ekim Perşembe günü saat 13.30’da Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde söyleşi düzenleyecek. İlber Ortaylı ardından Kronik Yayınevinde, okurları için kitabını imzalayacak.
