Çalıştığı Yeri Kundakladı Sonra Yangını İzledi
Ankara’da çalıştığı iş yerini kundakladıktan sonra kıyafetlerini değiştirerek yangını izlemeye gelen Yılmaz T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin kundaklama sonrası kaçışı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Önce kundakladı, sonra izledi
Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası, şüpheli aracın Yenimahalle ilçesine bağlı Kardelen Mahallesi’ndeki bir apartmanın önüne geldiği ve şüphelinin de eve gidip kıyıfatlerini değiştirdikten sonra yangını izlemek için tekrar dükkana döndüğü tespit etti.
Sayım olacağı için dükkanı yakmış
İş yeri sahibi S.T.A. ise görüntüleri izlediğinde, şüphelinin çalışanlarından Yılmaz T. (31) olduğunu söyledi.
Yılmaz T. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Dükkan sahibi S.T.A. iş yerinde 120 bin liralık hasar oluştuğunu ve işçisi Yılmaz T.’nin, yangını sayım olacağı için çıkarmış olabileceğini söyledi.
