Türkiye'nin astroloji haritası: Erken seçim olacak mı?

Türkiye'nin astroloji haritası çıkarıldı. Yıldızlar Türkiye için ne gösteriyor? Erken seçim olacak mı?

Türkiye'nin astroloji haritası: Erken seçim olacak mı?
Türkiye'nin astroloji haritası: Erken seçim olacak mı?
Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programının dün akşamki bölümünde Türkiye'nin astroloji haritası çıkarıldı, 'Erken seçim olacak mı?' sorusuna cevap arandı. 

Programın konuklarından olan Astrolog Öner Döşer, erken seçim beklemediğini söyleyerek 'Jüpiter'in yay burcundan geçiş zamanlarında özellikle AK Parti astroloji haritasına bakarsak daha fazla avantaj elde ettiklerini görüyorum. Sayın Tayyip Erdoğan'ın astroloji haritasını takip edersek, 2019 yılının sonbaharında bizim ilerletilmiş haritada yeni ay dediğimiz yeni bir döngüye girdiğini görüyoruz. Dolayısıyla bununla paralel olarak 2019 yılının sonunda itibaren yeni bir sistem ve düzenlerin devreye gireceğini düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ilerleyen günlerde aracı rolünü daha iyi oynayabileceğini ekleyen Döşer, 'Türkiye'nin ilerletilmiş haritasına baktığımız zaman sanki aracı rolümüzü daha iyi oynayacağımız ve ülkeler arası dikkat çekeceğimiz, belki barış sürecine katkıda bulunabileceğimiz bazı zamanların olabileceğini düşünüyorum.' ifadesini kullandı.

Döşer'e göre; 9 ocak günü ekonomik anlamda da bazı avantajlar sağlanabilir.