Artvin Valisi Doğanay, Engellileri Festivale Gönderecek

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Murgul Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Merttürk'ü kabul etti.

Merttürk, ziyarette, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 18-22 Eylül'de düzenlenecek Engelliler Kültür ve Sanat Festivaline Murgul ve Borçka ilçelerindeki derneklere üye 15 engellinin katılımının sağlanması için Vali Doğanay'dan yardım talep etti.

Doğanay da Artvin Valiliği olarak her zaman engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunları çözme, onların daha rahat ve huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerine yardımcı olmanın gayreti içinde olduklarını dile getirerek, söz konusu talebi yerine getireceklerini bildirdi.

Taleplerinin olumlu karşılanmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren Merttürk, şunları kaydetti:

'Sayın Valimiz Ömer Doğanay ilimize atandığı günden beri engellilerin her zaman yanında yer aldı. Bizlerin her türlü maddi ve manevi sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Çalışkan, iyiliksever, manevi yönü güçlü olan, fakir, fukaranın, kimsesizlerin ve engellilerin adeta sesi, kulağı ve gözü olan böyle valilerimizi ve bürokratlarımızı Rabbim başımızdan eksik etmesin. Valimizin ilimizde görev yapması bizlerin yaşama sevincini artırıyor. Devletimizden ve hükümetimizden Allah razı olsun.'

Kaynak: AA