Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezine Kavuştu
Osmaniye’de beslenme, psiko sosyal danışmanlık, fizyoterapi, ağız ve diş sağlığı, kadın ve üreme sağlığı, kanser erken teşhis ve tarama, sigara bırakma, enfeksiyon hastalıklarının kontrolü hizmetlerinin verileceği Sağlıklı Hayat Merkezi törenle açıldı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise, AK Parti’nin hizmetin odağına insanı koyduğunu kaydederek halkın refah ve huzuru için 15 yılda sağlık konusunda da büyük adımlar atıldığını söyledi.
Halk Sağlığı Müdürü Hayri Sarı da, açılışı yapılan merkezde halka ve personele yönelik sağlık eğitimlerinin gerçekleştirileceğini ifade etti.
Sarı, merkezde beslenme, psiko sosyal danışmanlık, fizyoterapi, ağız ve diş sağlığı, kadın ve üreme sağlığı, kanser erken teşhis ve tarama, sigara bırakma, enfeksiyon hastalıklarının kontrolü hizmetlerinin verileceğini kaydetti.
