Eskişehir'de Tandırda Cesedi Bulunan Çocuğun Duruşmasına Devam Edildi

Mahmudiye ilçesinde geçen yıl ağustos ayında bir tandırın içinde cesedi bulunan 2 yaşındaki Yusuf Çelik ile ilgili davanın görülmesine devam edildi.

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına, cinayetle suçlanan ve tutuksuz yargılanan Aysel Çelik katılmazken, ölen Yusuf Çelik'in babası Tuncer Çelik ve anne Mihri Çelik ile avukatları hazır bulundu.

Ailenin gelini olan sanık Aysel Çelik'in çocuklarını kasten öldürdüğünü ileri süren Çelik ailesi, mahkeme heyetine şikayetlerini tekrar dile getirdi.

Şikayetçi ailenin avukatı da sanık Çelik'in, ilk duruşmasında tandır fırınına hiç gitmediği yönünde ifade vermesine rağmen, güvenlik kamera kayıtlarında elinde siyah ve ağır bir poşetle tandır fırınına gittiğini, bir süre sonra boş poşetle dışarıya çıkarken görüldüğünü söyledi.

Mahkeme heyeti, olay yeri güvenlik kameralarının incelenmesi ve dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Ölen Yusuf'un babası Tuncer Çelik'in kardeşi ile evli olan ve eşinden ayrı İzmir'de yaşayan Aysel Çelik, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA