Malkara'da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi hazırlık ve güvenlik toplantısı yapıldı.

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan başkanlığında Kültür Sarayı Salonunda yapılan toplantıda, yeni eğitim öğretim yılında okullarda alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı.

Karahan, toplantıda yaptığa yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının okul önlerinde tedbirler almaya devam edeceğini belirtti.

Okullarda uyuşturucunun kötülüğünü anlatılacağını ve bu konuda eğitim çalışmaları yapılacağını ifade eden Karahan, katılımcılara şu talimatlarda bulundu:

'Okul önlerinde hiçbir şekilde toplanılmasını, satıcıları engelleyelim. Okullarımızın eksikliklerini en kısa zamanda belirleyerek tamamlayalım. Okul servislerimizin kontrollerini yapalım. Şoför olarak kim belirlenmişse onun kullanmasına özen gösterelim. Okul servisini bir başkası kullanmasın. Lastiklerini, içini, gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını emniyet güçlerimiz incelesin.'

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ise kitapların okullara dağıtımının başladığını, okullardaki eksikliklerin de okullar açılına kadar tamamlanacağını aktardı.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, İlçeEmniyet Müdürü Sertan Topkaya, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA