ERÜ Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesi mezunları için tören düzenlendi.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi 2016-2017 mezunları, Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, törende yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek, şunları söyledi:

'Burada eğitiminizi tamamlayarak mezun olmaya hak kazandınız. Sizlerin yaşadığı heyecan ve mutluluğa ortak olmak için buradayız. Öğrencilerimizin kıymetli aileleri, sizler de çocuklarınıza eğitimleri sırasında maddi ve manevi desteklerinizi esirgemediniz. Tüm yaşamları boyunca vatanına, milletine hayırlı evlat olarak çocuklarınızla gurur duymanızı diliyorum.''

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan da öğrencilerin, uzun süren emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade ederek, ''Eğitim bir ömür boyu sürer. Bundan sonra sizlerden beklentimiz kendinizi bilimin ışığında sürekli geliştirmenizdir. Bütün mezunları tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında yollarının açık olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

Törende konuşmaların ardından mezun olmaya hak kazanan 102 öğrenci, diş hekimliği andı içerek diplomalarını aldı.

Törene, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk de katıldı.

Kaynak: AA