10 Günlük Bayram Tatili Köpek Otellerine Olan Talebi Patlattı

Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkmasıyla birlikte vatandaşların uzun bir tatil yapacak olması köpek otellerinde talep patlamasına neden oldu.

10 Günlük  Bayram Tatili Köpek Otellerine Olan Talebi Patlattı
Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olmasıyla birlikte tatile giden hayvanseverlerin köpeklerini bıraktıkları hayvan otelleri talep patlaması yaşadı. Çekmeköy’de kafessiz olarak faaliyet gösteren We Love Dogzz Butik Köpek Oteli Kurban Bayramı’ndan dolayı talep patlaması yaşadı. 35 köpek kapasitesi bulunan köpek otelinde doluluk yüzde 90’a ulaştı. Kafessiz ortamda geniş odalarda hizmet veren köpek oteli, sahibi tatile giden köpek sahipleri için oldukça önem taşıyor.

Otel sahibi Fatih Altıkardeş, “Rezervasyonlarımız hızlandı. Kapasitemiz 35. Şu anda bayram için 26-27 gibi rezervasyon sayılarına ulaştık. Her geçen gün de arayan müşterilerimiz oda talebinde bulunuyorlar. 10 günün tamamı için talep de var, 4-5 gün için de talep var. Bazı insanlar 10 gün boyunca tatile gidiyorlar. Bazıları da 4-5 gün boyunca çıkıyor. Onların konforunu aksatmamak için her şeyi yapıyor olacağız. Burada konaklayan köpeklerimizi günde 3 kez bahçeye çıkartıyor olacağız. Enerjilerini atıyor olacaklar. Geri alırken pek çok müşterimiz yıkayın, temiz pak alalım diyor. Bu hizmeti de veriyor olacağız. Memnuniyet oranlarınız iyi konaklayan müşterilerimiz tekrar tekrar geliyorlar” dedi.

Kaynak: İHA