17 Ağustos Marmara Depremi'nin 18. Yıldönümü
17 Ağustos Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenler Yalova Deprem Anıtı’nda anılmaya başlandı. Deprem şehitleri anısına sessiz yürüyüş gerçekleştirildi.

Depremde hayatlarını kaybedenlerin adlarının yazılı olduğu mermer bloklar ise her yıl olduğu gibi bu yıl da çiçeklerle kaplandı. Vatandaşlar depreme kurban verdikleri yakınlarının adlarının yan tarafına bıraktıkları karanfillerle sevdiklerini bir kez daha andılar.
Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği de (MAG-DER) depremin 18. yıldönümü dolayısıyla sessiz bir yürüyüş gerçekleştirdi. MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam amaçlarının depremde hayatını kaybedenleri anmak ve depreme de dikkat çekmek olduğunu söyledi.
MAG’lar Deprem Anıtı’ndan başlayarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar sessizce yürüdüler.
