Bilecik Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehirdeki birçok noktada kapsamlı ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şehrin birçok noktasında kanal, kanalizasyon ve yağmur suyu giderlerinde ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Avcı, “ Diğer zamanlarda ilimizde bulunan süs havuzları, çöplük, gübrelikler, piknik alanları ile kanal ve kanalizasyon önlerinde ilaçlama çalışmaları yaptığımız gibi şimdi de şehir merkezindeki çöp tenekeleri ve çevresi ile şehir çöplüğünde ilaçlama çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın rahat bir yaz dönemi geçirmeleri amacıyla işin en başında gerçekleştirdiğimiz bu ilaçlama çalışmaları ile daha sonra sorun olabilecek durumlara ilişkin şimdiden çözüm sağlamış oluyoruz. Kullandığımız tüm ilaçlar, Sağlık Bakanlığı tarafından, halk sağlığı alanında kullanılmasına ruhsat verilmiş ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da onaylanmış ilaçlardır” dedi.
