Başkan Fadıloğlu, İftar Öncesi Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mardin’in Dargeçit ilçesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal’ın ailesini iftar öncesi ziyaret etti.

"Hep birlikte bu topraklarda yaşayacağız
Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehidimizin evine ziyarete geldik. Ramazan Ayı münasebetiyle ev ziyaretleri yapıyoruz. Fırsat buldukça ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şehitlerimiz yerlerinde rahat uyusun. Bu memleket, gelecekte daha iyi noktalara gelecektir. Bugün onların vatan için vermiş oldukları canlar, bu memleketi bu noktaya getirdi. Bizden önceki nesiller nasıl ki bu topraklara sahip çıktıysa Mehmet’imizden sonraki nesiller de bu topraklara sahip çıkacak. İnşallah huzur içerisinde hep birlikte bu topraklarda yaşayacağız. Sağlık, sıhhatle Ramazan Bayramına çıkmayı yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, şehidimizin anne ve babasına sağlıklı uzun ömürler versin” şeklinde konuştu.
"Hiçbir sorunumuz yok"
Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren şehit babası Cuma Karadal, “Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, evimize hoş geldi sefa getirdi. Ziyaretten çok memnun olduk. Hiçbir sorunumuz yok. Sağ olsunlar. Allah, eksikliklerini vermesin. Allah, razı olsun” dedi.
Başkan Fadıloğlu, Cuma Karadal’ın torunlarıyla da yakından ilgilenerek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Şehitkamil Belediyesi, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal’ın ismi baba ocağının bulunduğu Eyüp Sultan Mahallesindeki bir parka verilmişti.
