TKDK'nın 10. Yıl Buluşması Antalya'da Yapılacak

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK), '10. Yılımızda Kırsal Kalkınma Buluşması' etkinliği Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla Antalya'da yapılacağı bildirildi.

TKDK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2011 yılından bu yana Kırsal Kalkınma Programı (IPARD-I) kapsamında yatırımcıları hibeyle buluşturan TKDK'nın, IPARD-II programı ile üretici ve girişimcileri desteklemeye devam ettiği ifade edildi.

TKDK'nın kuruluşunun 10. yılı münasebetiyle 19 Mayıs'ta Antalya Expo Kongre Merkezi'nde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla '10. Yılımızda Kırsal Kalkınma Buluşması' programı düzenleneceği vurgulanarak, programda tüm genç yatırımcıları temsilen 10 yatırımcıya plaket takdim edileceği ve sanatçı Hüseyin Turan'ın konser vereceği kaydedildi.

Organizasyonda, halk oyunları, havai fişek gösterileri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, TKDK'nın Türkiye'nin 7 bölgesinde çiftçilere ve diğer yatırımcılara hizmet ettiğini aktardı.

Antalyalı, 'Cuma günü Antalya'da Türkiye'nin bir çok ilinde TKDK desteği ile işletme açan genç girişimcileri buluşturacağız.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA