Adıyaman Valisi Abdullah Erin'den Sel Felaketi Açıklaması
Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Çelikhan ilçesine bağlı köy ve mezralarda yaşanan sel felaketinde ölen ve yaralanan olmadığını söyledi.

Selde can kaybı yaşanmadığını belirten Vali Erin, “Daha önce Samsat ilçesinde yaşanan deprem gibi cana gelmedikten sonra yola ve alt yapıya yönelik meydana gelen bu hasarlar, çok hızlı bir şekilde onarılır. Varsa zararları karşılanır. Devletimiz ve hükümetimiz bunu sağlayabilecek bu imkanlara, kudrete, idareye sahiptir” ifadelerini kullandı.
GSM hizmeti sunan şirketlerin sınıfta kaldığını dile getirerek tepki gösteren Vali Erin, Çelikhan-Adıyaman yol bağlantısında Aksu-Recep köyleri tarafındaki yol ağına girdiklerinde hiçbir noktada iletişim imkanı olmadığını söyledi.
Vali Erin, "Adıyaman Valisi olarak 6-7 aydır bu şirketlerin tamamına gerekli çağrıları yaptık. Gerekli yazılı uyarıları gerçekleştirdik. Sundukları hizmetin bedelini tahsilde çok hızlı davranan hassasiyet gösteren vatandaşlarımızın bu yörelerde ve bölgede artık vazgeçilmez bir hak niteliğinde olan haberleşme ve hizmete eksiksiz ve aksaksız şekilde sunmakla hükümlü olmalarını bilmeleri gerekiyor. Bu konudan dolayı telefon hizmeti veren şirketler sınıfta kalmıştır” cümlelerini kullandı.
