AA Antalya Bölge Müdürü Eğilmez'den Kaymakam Yüksel'e Ziyaret

Marmaris Kaymakamı Yüksel: 'Marmaris, 15 Temmuz gecesi görevini layıkıyla yerine getirdi. İnanılmaz ve olağanüstü tarihi bir geceyi yaşadı'

Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Murat Eğilmez, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'i ziyaret etti.

Makamında kabul ettiği Eğilmez ile bir süre sohbet eden Kaymakam Yüksel, Eğilmez'in kendisine sunduğu, Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 Yıllığını inceledi.

Kendisine sunulan AA'nın hazırladığı ve FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin özel bir bölümde yer verildiği 2016 yıllığını dikkatle inceleyen Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'ten yaptığı açıklamanın fotoğrafına yer verilmesinin Marmaris adına tarihe not düşüldüğünün bir belgesi olduğunu belirtti.

O gece, Marmaris'in birinci görevi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ilçeden sağ salim uğurlamak olduğunu ve bunu başardığını anlatan Yüksel, ilçenin daha önce hiç yaşamadığı bir gece yaşadığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı layıkıyla koruyup, ilçeden gönderdiklerini ifade eden Yüksel, bunun için Muğla ve Marmaris'teki devletin tüm birimlerinin seferber edildiğini söyledi.

Kaymakam Yüksel, görevlerini yapmanın huzurunu yaşadıkları sırada suikast timinin 3 helikopterle üzerlerinden geçtiğini dile getirdi. Yüksel, 'Sonrasında ikinci görevimizde suikast timinin ilçemize yaşattığı o karanlık saatleri atlattık. İki şehidimiz var. Onların adlarını ve miraslarını yaşatmak bizim boynumuzun borcu oldu.' dedi.

Öte yandan, AA Bölge Müdürü Eğilmez, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'yı da makamında ziyaret ederek, AA 2016 Yıllığını sundu.
Kaynak: AA