Fazilet Hanım ve Kızları 27. Yeni Bölüm Fragman (16 Aralık 2017)

Star Tv'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm 16 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Fazilet Hanım ve Kızları 27. Yeni Bölüm Fragman (16 Aralık 2017)
Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm 16 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 27. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Fazilet Hanım ve Kızları 27. Yeni Bölüm Fragmanı



Star TV ekranlarında taşınan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 26.bölümü yayınlandı. 

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yayınlanan son bölümünde, Hazım'ın demans hastası olduğu ortaya çıkmıştır ve bu da geçirdiği hastalık sonrasında herkesin büyük bir şok geçirmesine neden olmuştur.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda, Yağız'ın Yasemin'in oyununu ortaya çıkarmasıyla Yasemin bir anda köşeye sıkışıyor. Bununla birlikte Yağız için veda vakti geliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm fragmanında ise, Hazım Bey'in kanında yüksek oranda ilaç bulunurken olay Ece'nin üzerine kalıyor. Gökhan, elinde silahla Yasemin'i tehdit ediyor ve silah patlıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 27. Yeni Bölüm Fragman (16 Aralık 2017)