Pedalon Bisiklet Derneğinden Kızılay'a Kan Bağışı

Balıkesir Pedalon Bisiklet Derneği, Kızılay Haftası’nda farkındalık oluşturmak için bisikletlerle şehir turu düzenledi. Dernek üyeleri, bisiklet turunun ardından kan bağışında bulundu.

Pedalon Bisiklet Derneğinden Kızılay'a Kan Bağışı
Balıkesir Pedalon Bisiklet Derneği üyeleri, Kızılay Haftası’nda farkındalık oluşturmak amacıyla bisikletlerle şehir turu atarak kan bağışında bulundular. Atatürk Anıtı’nda toplanan grup, Vasıf Çınar Caddesi’nde başladıkları turu İstasyon Meydanı ve Milli Kuvvetler Caddesi’nden geçerek Kızılay Kan Şubesi önünde tamamladılar. Dernek üyeleri daha sonra kan bağışında bulundular. Pedalon Bisiklet Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Osman Demiryılmaz, Ekim ayında yeni kurulan bir dernek olduklarını ifade ederek, “29 Ekim ile başlayan etkinliklerimiz, bu haftanın Kızılay Haftası olması sebebiyle Kızılay’a kan verme etkinliği ile devam ediyor. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm milletimizi de kan bağışlamaya davet ediyoruz” dedi.

Pedalon Bisiklet Derneği üyesi Aslı Sarı ise, “Kızılay Haftası olması dolayısıyla Pedalon bisiklet grubu olarak kan vermeye geldik. Gururluyuz, herkese acil şifalar dileriz. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA