Buharkent MYO'da 'İletişim Ustalığı' Zirvesi Düzenlendi
Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü tarafından ‘İletişim Ustalığı Zirvesi’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

Her bir konunun farklı uzman tarafından anlatıldığı zirvenin ikinci gününde, günlük hayatın yanı sıra özellikle iş hayatında karşılaşabileceğimiz durumlara yönelik “Genel İletişim Stratejileri, İletişimde Yanılgı ve Zihnin Filtreleri, İletişimde Bedel, İletişimde Beklenti, Üç Boyutlu İletişim ve Topluluk Önünde Konuşma” gibi konular üzerinde duruldu.
İstanbul merkezli faaliyet gösteren Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü’nün eğitiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, “Her birimizin kendinden ve hayatından kesitler bulduğu ve ziyadesiyle fayda sağladığı bir program oldu. Öğrencilerimiz için benzeri eğitimlerin devamı için çabalayacağız.” dedi.
Akademik personelin yanı sıra öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği program, eğitmenlere Buharkent Meslek Yüksekokulu’nda üretilmiş olan kozmetik ürünlerinden oluşan hediyelerin takdimi ile son buldu.
