Bilecik'te Polis Kovalamacası Ölümle Bitti
Bilecik’te, polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan 3 şahısla polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucu meydana gelen trafik kazasında şahıslardan 2’si hayatını kaybederken, 1’i de ağır yaralandı.

"Polisten kaçıyordu"
Kazayı gören site sakinleri, "Ben b blokta oturuyorum. Balkondaydım. Aracın yukarıdan çok süratli geldiğini gördüm. Yol kenarında yeni elektrik direklerinin tümsekleri vardı. O tümseklerin birine vurdu. Araç havalandı. Ondan sonrası zaten film gibiydi. Peşinde bir araç vardı. Sonradan öğrendim o da polismiş. İndiğimde direk başında sivil ekip vardı. Peşinden gelen sivil polisler vardı. Muhtemelen polisten kaçıyorlar" ifadelerini kullandı.
Başka bir gördü tanığı ise "Direk eve vurunca beton paramparça olmuş. Biz dedik ki deprem mi oluyor. Yataktan kalktık manzarayı böyle gördük. Polisten kaçıyordu, 1 dakika geçmedi biz çıktık zaten. Polisler de arkasındaydı" dedi.
Öte yandan, 3 arkadaştan geriye dün akşam oturdukları kefede çekilen resimleri kaldı.
