Zara'da Kızılırmak Kıyısına Sosyal Tesis

Sivas'ın Zara ilçesinde Kızılırmak kıyısına belediye tarafından yaptırılan sosyal tesisin ikinci etap çalışmalarına başlandı.

Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılırmak kenarındaki sosyal tesislerin ikinci etap çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çalışmanın ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Pala, "Su akar, biz bakarız demeden, ilçemizin merkezinden geçen Kızılırmak Nehri'ni ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi planladığımız Kızılırmak Sosyal Tesislerimizin ikinci etap birinci bölümü ile ilgili çalışmalarımız hızlı bir biçimde devam ediyor." dedi.

Pala, proöje hakkında da şu bilgileri verdi:

"Tesisimizin bu bölümünde yakın zamanda faaliyete giren bin kişi kapasiteli düğün salonumuz ile birlikte Zara konağı, kameriyeler, yeşil alan, yürüyüş yolları, iki şelale, otopark gibi bölümler yer alacak. İkinci etapta yapacağımız diğer bölümler ise halı saha, voleybol sahası, otopark, süs havuzları, mesire alanlarıdır. Projemizin tamamı bittiğinde Kızılırmak, ilçemizin ve Sivasımızın cazibe merkezilerinden biri olacaktır."

Tesis açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirmeyi planladıklarını aktaran Pala, "Resmi Cumhuriyet Bayramı programını da tesisimizde yapacağız." dedi.

Kaynak: AA