Vodafone 39'Uncu İstanbul Maratonu'na Yoğun İlgi
Vodafone’un isim sponsorluğunda ‘Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz’ temasıyla 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 39’uncu İstanbul Maratonu’na çipli koşucu kayıtları geçen yıla göre yüzde 10 artarak yaklaşık 23 bin oldu.

Geç kayıtlar 9-11 Kasım’da
Maratonda koşmak isteyenler, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde (Yenikapı Miting Alanı) 9-11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Maraton Fuarı’nda geç kayıt yaptırabilecek. Geç kayıtlar için, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu ve 10 kilometre koşusu olmak üzere 3 kategoride toplam 2 bin 100 göğüs numarası ayrıldı. Geç kayıtlarla birlikte toplam çipli koşucu sayısının 30 bine ulaşması bekleniyor.
Halk koşusuna kayıtlar ise 30 Ekim Pazartesi günü başlayacak ve İstanbul’da belirlenen meydanlarda kurulan stantlarda yapılacak. Halk koşusu bu yıl ilk kez Vodafone Park’ta son bulacak.
