Kanatsız Kuşlar 17. bölüm 2 fragmanı yayında

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden KANATSIZ KUŞLAR dizisinin 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 17. bölüm 2 fragmanı yayında
Peki yeni bölümde neler olacak? Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Tartışmanın eksik olmadığı dizi Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanıyla Muzaffer'in çocuklara karşı olan kötü tavrının devam edeceğini gösterdi. Sevilen dizinin gelecek bölümünün 2. tanıtım videosunda Nefise'nin oğlunun mahkemesine katılmasına engel olmak isteyen Muzaffer'in kararlarının herkes tarafından sorgulanacağı ortaya çıktı.

Kanatsız Kuşlar 17. Bölüm fragmanı (2.Tanıtımı)


 

Annesinin Muzaffer'den yana tavır sergilemesine sinirlenen Zeynep ise 'Allah'ım bu nasıl bir anne' diyerek isyan edecek.Kanatsız Kuşlar son bölümde sinirlendikten sonra herkesi evden kovma kararı alan Muzaffer, konaktakilerin tepkisiyle karşı kaşrı kalmıştı.

Emre'nin kendi çocuğunu kaçırdığını düşünen Muzaffer ise ona şiddet uygulamaya çalışmıştı. Bir kez daha çocukları ve eşi arasında kalan Nefise ise her iki taraftan da rest yemişti.

Kanatsız Kuşlar 17. bölüm 2 fragmanı yayında

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefise, Muzaffer'le Emre'nin çocukluğu hakkında konuşup öğrendiği gerçeğin şokunu yaşamaktadır. Onur, Mert'i Emre'nin kaçırmadığı konusunda ağabeyini ikna etmeye çalışırken mahkemede Mert'in tanık olarak dinlenebilmesi için izin ister. Muzaffer ise Emre'nin hakkettiği cezayı çekmesi gerektiğini düşünmektedir. Emre, karakolda savcılıktan çıkacak kararı beklerken Muzaffer, Nefise'yi şehirden uzaklaştırıp, baş başa bir gece geçirmek için hazırlık yapar. Şengül'ün evinde kalan çocuklar, kötü muameleye maruz kalırlarken Ahmet'in eve gelişiyle olaylar farklı bir yön alır. Ceylan daha fazla dayanamaz ve Zeynep'e içindekileri kusarak saldırır. Bu olay sonunda çocuklar Şengül'ün evinden ayrılmak zorumda kalırlar. Emre'nin mahkemesinde ise herkesi şok edecek bir gelişme yaşanır.