'Gökkuşağı Düşler Atölyesi' İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kırklareli Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Gökkuşağı Düşler Atölyesi Projesi” işbirliği protokolü imzalandı.

'Gökkuşağı Düşler Atölyesi' İşbirliği Protokolü İmzalandı
Rektörlük Senato salonunda düzenlenen işbirliği protokolünü Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım imzaladı. 12 ay sürecek projede, üniversitenin Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim bölümünde öğrenim gören 30 öğrenci ve bölümde görevli öğretim elemanları görev alacak olup bu kapsamda, farkındalık eğitimleri, kahvaltı-piknik faaliyetleri, kültür gezileri, tasarım, dikim ve defile faaliyetleri gerçekleştirilecek.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, “Öyle fırsatlar doğuyor ki çok güzel projeler elimize geliyor. Üniversitemiz personeli, işbirliği içerisinde olduğumuz paydaşlarımız ve ilimizdeki değerli kurumların yöneticileri bize bu konuda destek vermektedir. Bu vesileyle biz de hayalimizdeki projelere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu projelerden bir tanesi de ‘Gökkuşağı Düşler Atölyesi’ projesidir” dedi.



“İnsan hayal ettikçe var ve hayal ettikçe yaşıyor”

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ise, projede paydaş olarak yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “İnsan hayal ettikçe var ve hayal ettikçe yaşıyor. Engelli bireyler de hayal edebiliyor. Çok güzel hayal edebiliyorlar. Burada örneklerini de görebiliyoruz. Bizim engelli çocuklarımızın sosyal yaşama katılması için akademik camia olarak sizlerin kucak açması çok değerli ve çok anlamlı. Ben, vermiş olduğunuz destekten dolayı başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Şengörür olmak üzere, üniversitemizin değerli personeline ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Projemizin ilimiz adına, çocuklarımız adına, ülkemiz ve insanlık adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA