Vali Mahmut Demirtaş, İmamoğlu'nda Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve Adana’nın merkez ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından, İmamoğlu ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Mahmut Demirtaş, İmamoğlu'nda Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi


Mahalle muhtarları, sorunları ile talep ve beklentilerini anlattı

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra İmamoğlu İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Toplantıda tek tek söz alan mahalle muhtarları, elektrik kesintileri, ulaşım, alt ve üst yapı konuları başta olmak üzere görev yaptıkları mahallelerde yaşadıkları sorunlar ile talep ve beklentilerini anlattı.

Vali Demirtaş, “Valilik olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz”

Muhtarların sorunları not alan Vali Mahmut Demirtaş, yerel kalkınmanın sağlanmasında çok önemli bir görevi yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ettiği muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen bu toplantılarda dile getirilen sorunların çözümü için ivedilikle hareket edileceğinden emin olunmasını istedi.

Muhtarlarla toplantılar devam edecek

Muhtarların, günün her saatinde kendisine ulaşabileceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, “Adana kent merkezi ve ilçelerimize bağlı mahallelerimizdeki eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı gibi sorunları Belediyelerimize, Kaymakamlıklarımıza, Vali Yardımcılarımıza veya bizzat bana iletmeniz, sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır. Adana Valiliği olarak, sorunlarınızın çözümü ve mahallelerinize daha iyi hizmetler sunabilmeniz adına her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu toplantıları düzenli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yapacağımız her toplantıda, titizlikle takip ettiğimiz eksikliklerin giderilmesi noktasında ne kadar mesafe aldığımızı masaya yatıracağız” dedi.



Vali Mahmut Demirtaş’ın, toplantıya katılar kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine talimatlar verdiği ve katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ettiği toplantı, sorunların giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması doğrultusunda yapılması gereken çalışmaların ayrıntılı bir şekilde ele alınmasıyla sürdü.
Kaynak: İHA