Belediye İş Sendikası'ndan Kul'a Ziyaret

Belediye İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

Yiğit, ziyarette, Terme Belediyesinin işçilere olan bakış açısını toplantılarda örnek gösterdiklerini söyledi.

Terme Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin Belediye Başkanı Şenol Kul'un göreve gelmesinin ardından ikramiyelerini düzenli olarak zamanında almaya başladığını ifade eden Yiğit, Kul'a göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kul'un döneminde mahkemelik durumda olan 15 yıllık alacaklarını aldıklarını dile getiren Yiğit, şunları kaydetti:

'Sayın Belediye Başkanımız göstermiş olduğu tutumla gerçekten işçinin ve emekçinin yanında olduğunu bizlere göstermiştir. İşçimizin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul, Belediyede yıllardır karşılaştığımız ikramiyeleri zamanında alma sorunumuzu sona erdirdi. Geçmiş dönemlerden kalan alacaklarımızı da ödedi. Bizler Başkanımızdan işçimiz için ne talep etmişsek, kendisi hemen olumlu cevap vermiştir ve hatta talebimizin eksik olabileceğini düşünerek elinden gelenin daha fazlasını yapmıştır. Bu anlamda işçimizin her zaman yanında olarak onların haklarını gözeten başta Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul olmak üzere Belediye başkan yardımcılarımıza ve birim müdürlerimize şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.'

Terme'de bir sinerji yakaladıklarını söyleyen Kul ise, 'Bu sinerjiyi devam ettireceğiz. Çünkü biz birlikte çalışıyoruz. Koyduğumuz hedefe hep birlikte gidiyoruz. Biz birlikte Terme'mizi güzelleştirmek ve hizmet için çalışıyoruz. Bizim yönetim anlayışımız, paylaşmak ve Terme’ye hep birlikte hizmet etmek. Biz bir aileyiz. İşçimizin alnının teri kurumadan maaşlarını ve tüm alacaklarını zamanında ödemekteyiz. Çalışan işçimizin bizden bir kuruş alacağı yok. Her türlü hak edişleri de zamanında ödüyoruz. Bu anlamlı ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum, kazasız belasız çalışmak cümlenize ve cümlemize nasip olsun.' diye konuştu.

Belediye Başkanı Kul, Yiğit ve Belediye çalışanlarına tatlı ikramında bulundu.

Kaynak: AA