Vali Yazıcı Afet Savaşçılarını Ziyaret Etti
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 112 Acil Çağrı Merkezi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Ziyaretin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) hizmet binasına geçen Vali Yazıcı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yazıcı, kuruma ait binaları gezerek, personel ile tanıştı. Kullanılan araç ve gereçleri inceledi. Daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin tarafından çalışmaları hakkında Vali Yazıcı’ya brifing verildi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün doğal afet ve diğer olumsuzluklara karşı her an hazır olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, "AFAD acil durumlara müdahale, arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerinde önde gelen kurumlarımızdan biri. Görevinizi çok önemsiyorum. Hassasiyetle çalıştığınıza inancım tam. Özverili çalışmalarından dolayı kurumumuzun idarecilerine ve personeline teşekkür ediyorum" dedi.
Vali Yazıcı ziyaretinde Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin’den karla mücadele ve müdahale çalışmaları hakkında da bilgi aldı.
