Babası Sabah Uyardı, Hukuk Öğrencisi Kazada Hayatını Kaybetti
Bursa’da okul inşaatına uçan otomobilde hayatını kaybeden kişinin 22 yaşındaki hukuk öğrencisi Ahmet Bera Akyar olduğu ortaya çıktı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan ve teşkilatın sevdiği baba Ramazan Akyar’ın oğlunu sabah evden çıkarken dikkatli olması konusunda uyardığı ortaya çıktı.

112, AFAD ve UMKE ekipleri de olay yerine gelerek hayatını kaybeden genç öğrenciyi araçtan çıkardı. Hukuk öğrencisinin cansız bedeni hastaneye kaldırılırken, acı haber ise meslektaşları tarafından Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan baba Ramazan Akyar’a güçlükle verildi.
Hastanede meslektaşlarının teselli ettiği polis Ramazan Akyar, metanetiyle dikkat çekerken, "Sabah evden çıkarken yol çalışmasına ve trafiğe dikkat etmesini söyledim. Rabbimin verdiği emanet buraya kadarmış" dediği öğrenildi.
