Şehit Uzman Çavuş Gedikli Son Yolculuğuna Uğurlandı
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde terör örgütü PKK’lı teröristler ile girilen çatışmada şehit olan askerlerden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Sercan Gedikli, Sakarya’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bugün öğle saatlerinde Kocaeli’nde bulunan Cengiz Topel Havalanına getirilen şehit Uzman Çavuş Sercan Gedikli’nin cenazesini babası Cemal Gedikli ve askeri heyet karşıladı. Havaalanından alınan cenaze Büyükyanık Mahallesine getirildi.
Dede evinde alınan helallik sonrasında Büyükyanık Köy camisinde cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı sonrasında Gedikli’nin naaşı top arabasına konulurken şehit yakınları fenalık geçirdi. Şehit Uzman Çavuş Sercan Gedikli köy mezarlığına defnedildi.
