Vali Yavuz, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Muş Valisi Seddar Yavuz, Üçevler Jandarma Karakol Komutanlığında bir araya geldiği vatandaşların ve askerlerin bayramını kutladı.

Burada bir konuşma yapan Yavuz, Üçevler bölgesinde 9 köy ve yaklaşık 22 mezranın bulunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

'Bu bölgemiz özellikle kış aylarında daha fazla yağış almakta ve şehir merkezi ile ulaşım noktasında ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Bizim devlet olarak amacımız vatandaşımızın rahatını mutlak suretle sağlamaktır. Bu nedenle ulaşım konusunda şu ana kadar bu bölgede 38.5 kilometre asfalt yol yaptık. Ayrıca bu bölgelerimize başka yollardan da ulaşmak mümkün, ancak tünel yaptığımız ve tamamen asfalt kapladığımız bu yola yeni bir tünel daha yapmayı planlıyoruz. Böylelikle bu yol tüneller vasıtasıyla yağışların yoğun olduğu dönemlerde ağır kış şartlarında siz değerli vatandaşlarımızın kullanımına her zaman açık olacak ve ulaşım kesintisiz devam edecektir. Şükürler olsun, ülke olarak kaynak sıkıntımız yok. Bu nedenle Üçevler bölgesinde de sizlerin yaşadığı sorunları mutlak suretle çözmeye gayret edeceğiz.'

Konuşmasının ardından vatandaşların ve askerlerin bayramını kutlayan Yavuz'a, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney ve Muş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin de eşlik etti.

Kaynak: AA