Latif Şimşek: Turgut Özal yeniden otopsi yapılmalı

15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ operasyonları hakkında konuşan Latif Şimşek, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın yeniden otopsi yapılmasının gerektiğini söyledi.

Latif Şimşek: Turgut Özal yeniden otopsi yapılmalı
Latif Şimşek: Turgut Özal yeniden otopsi yapılmalı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in hazırlayıp ve sunduğu Dinamit programına Özcan Yeniçeri ve Cem Küçük konuk oldu.

Dinamit'in bu haftaki bölümünde ''15 Temmuz darbe girişimi'' ve ''FETÖ operasyonları'' masaya yatırıldı.

Programa moderatör Latif Şimşek'in merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal hakkında söylediği sözler damgasını vurdu. 

''Turgut Özal Yeniden Otopsi Yapılmalı''

Özal'ın Türkiye'nin büyümesi için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Şimşek, ''Doğu'da büyük çaplı askeri birlikten bahsediyor. Türkiye için büyük projeler düşünüyor ve 27 Nisan 1993 yılında enteresan bir şekilde şüpheli kalp kriziyle hayatını kaybediyor ve ne hikmetse sırf eşi istemedi diye bir devlet başkanına otopsi yapmıyorlar. Ben dinlemem kardeşim eşi değil sülalesi istemesin, ölen bir devlet başkanı otopsi yapılmaz mı?'

Şimşek sözlerine şöyle devam etti; Yıllar sonra mezarı açılıyor, parça alınıyor otopsi yapılıyor ve zehir var ama zehirlenme yok gibi manyakça bir açıklama yapıyor adli tıp, o dönemde adli tıp kurumunda görev yapanlarda o raporu verenler de bugün derhal incelemeye alınmalı ve Turgut Özal'la ilgili yeni bir otopsi yapılmalı diyorum. 

Latif Şimşek: Turgut Özal yeniden otopsi yapılmalıCem Küçük: FETÖ canlı bomba saldırısı düzenleyebilir Latif Şimşek: Turgut Özal yeniden otopsi yapılmalıCem Küçük: ABD, Recep Tayyip Erdoğan'ı sahada istemiyor