Okullar ne zaman açılacak? Bakanlık beklenen tarihi açıkladı..

Okullar ne zaman açılacak? Milyonlarca öğrenci bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı okulların ne zaman açılacağını açıkladı. Okulların açılış tarihi ile ilgili herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Daha önceden belirlendiği gibi okullar 19 Eylül 2016 Pazartesi günü açılacak.

Okullar ne zaman açılacak? Bakanlık beklenen tarihi açıkladı..
Okullar ne zaman açılacak? Bakanlık beklenen tarihi açıkladı..
Okullar ne zaman açılacak? Milyonlarca öğrenci okulların ne zaman açılacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılacağı tarih ile ilgili yazılı açıklama yayınladı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı daha önceden belirlendiği gibi 19 Eylül'de açılacak.

Binali Yıldırım, CNN Türk'teki Gündem Özel programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başbakan Binali Yıldırım okulların açılma tarihi ile ilgili olarak 'Okul açılma tarihinde ise erteleme ihtimali söz konusu değil, okullar zamanında açılacak.' dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA!

MEB de yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını eğitim öğretim yılının 19.09.2016 tarihinde başlayacağı bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik haberlerin spekülatif haberler olduğunu belirterek, 'Bugün bazı basın yayın organlarında, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bakanlığımızca daha önce eğitim öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim öğretim yılı 19.09.2016 tarihinde başlayacaktır. Bakanlığımızla ilgili her türlü resmi açıklama, duyuru ve haber Müşavirliğimizce yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica ederiz' ifadelerine yer verdi.