Başkan Çerçi Son Mahalle İftarını Akgediklilerle Yaptı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayının son mahalle iftarını Akgedikli vatandaşlarla birlikte yaptı.

Başkan Çerçi Son Mahalle İftarını Akgediklilerle Yaptı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi iftar programı kapsamında Akgedik Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Akgedik, çekim merkezi haline gelecek”

Akgedik halkının talep ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin gündeminde yapım çalışmaları devam eden 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi vardı. Devam eden belediyecilik hizmetleri ve projelerinde sözlerinin takipçisi olduklarını kaydeden Başkan Dr. Mehmet Çerçi, "Bu bölge hızlı bir şekilde şehirleşecek ve 5 yıl içerisinde modern kentleşmenin adresi olarak bir çekim merkezi haline gelecek. Burada yoğun bir emek var, herkes üzerine düşeni yapıyor" dedi.

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi 2. etap için ihale sürecinin kısa bir süre içerisinde başlayacağını belirten Başkan Mehmet Çerçi, 2. etabın inşaatı başladığında vatandaşların da taleplerinin alınacağını kaydetti.

Akgedik Mahallesi’nde gerçekleşen programın ardından Horozköy semtine geçerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ardından Horozköy Merkez Camisi’nde teravih namazını kıldı.
Kaynak: İHA