Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Ürdün Haşimi Krallığı temsilcisi ve Ortadoğu Devletleri Bölge Başkanı Hazem Qushou, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine karşı Türk hükümeti ve halkının yanında olduklarını belirtti.
Amman’da
basın toplantısı düzenleyen
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu
Ürdün Haşimi Krallığı temsilcisi ve
Ortadoğu Devletleri Bölge Başkanı Hazem Qushou, "15 Temmuz günü Ankara’da yaşanan olayları kınıyoruz ve bir daha yaşanmamasını arzu ediyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti ile başta kendi ülkem
Ürdün Haşimi Krallığı ve Arap devletleri arasında yapmış olduğumuz ithalat, ihracat ve ekonomik işbirliği antlaşmalarımız devam edecektir. Bu süreçte Türk halkının,
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin ve
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman destekçisiyiz. Bunu saygıdeğer dost ve kardeş Türk halkının bilmesini isterim" dedi.