Haliliye'de Yol Ağı Her Geçen Gün Genişliyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol ağını her geçen gün arttırıyor. Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını yürüten ekipler, çalışmalarını 7, 10 ve 12 metrelik yollar açarak devam ettiriyor.

Haliliye'de Yol Ağı Her Geçen Gün Genişliyor
Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ilçe genelinin dört bir tarafından çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Yeni açma ve yol yapım ile bakım onarım şeklinde çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarıyla da halkın taktirini topluyor. Henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda hem yapılaşmanın gelişmesini hem de yol ağının belirlenmesini hedefleyen Haliliye Belediyesi, bu doğrultuda da çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yol açma çalışmaları kapsamında Devteşti ve Dağeteği mahallelerinde yeni yol açma çalışmalarını iki vardiya şeklinde devam ettiriyor. Bölgedeki yol ağını tamamlamayı hedefleyen ekipler, Haliliye halkına en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyor.

"KONUKLU’DA 12 KİLOMETRE YENİ YOL AÇILDI"

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsalda ise Konuklu Mahallesinde çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, 7, 10 ve 12 metre genişliğindeki yolları açarak mahalledeki yol ağını belirliyor. Konuklu’da yürütülen çalışmalar kapsamında 48 yeni yol açılırken, bu yolların toplam uzunluğunun ise yaklaşık 12 kilometre olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA