Mükemmeliyetçi Hizmet Kalitesi İçin Adımlar Atılıyor

Beylikdüzü Belediyesi, sunulan hizmetlerin uluslararası akreditasyon standartlarını yakalaması adına tüm yenilikleri takip ediyor. Kullandığı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi’nin mevcut belgelerinin süresini kurum dışı yetkililerin denetimden geçerek uzatan Beylikdüzü Belediyesi, Entegre Yönetim Sistemi ile hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Mükemmeliyetçi Hizmet Kalitesi İçin Adımlar Atılıyor
Vatandaşların taleplerinin hızlıca karşılanması, memnuniyet oranlarının yükseltilmesi belediye hizmetlerinin aynı standartlarda ve bilginin kısa yoldan ulaşılabilir olması için Beylikdüzü Belediyesi, Entegre Yönetim Sistemi’ne geçiş yaptı. 2015 yılının Haziran ayından bu yana üzerinde titizlikle çalışılan sistem, belediye bünyesinde binlerce verinin kayıtlı olduğu birden fazla yönetim sistemini tek çatı altında topladı.

Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran ayında dış denetçi tarafından denetimleri başarı ile geçerek kullandığı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi’nin mevcut belgelerinin süresini uzattı. Belediye tarafından verilen hizmetlerin uluslararası akreditasyon standartları ve üst düzey hizmet kalitesi ile sunulması amacıyla, Entegre Yönetim Sistemi artık yetkililerin kullanımında.
Kaynak: İHA