Ramazan Ayı Malatyapark' Ta Dolu Dolu Yaşanacak

Malatyapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayında da ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak aktivitelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Ramazan Ayı’na özel hazırlıklarını tamamlayan Malatyapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, öncelikle tarihten beri Ramazan’ın vazgeçilmezi olan geleneksel ramazan eğlenceleri ile her akşam iftar sonrası ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli sürpriz dolu anlar yaşatacak. 10-18 Haziran tarihlerinde saat 16.00-19.00 ve 21.00-23.00 saatleri arasında çocuklara karne hediyesi olarak, son dönemde televizyon ekranlarının büyük ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinden esinlenerek oluşturulmuş olan Otağ/Bir Diriliş Öyküsü Çocuk Etkinliği gerçekleştirilecek. Tamamen kültürümüzü yansıtan ögeler içeren etkinlikle çocuklar tarihin bir kesitini deneyimleyerek eğlenecekler. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca her gün 10.00-19.00 saatleri arasında Alışveriş Merkezinden alışveriş yapan bir ziyaretçiye Double Tree By Hilton Otel’de iftar menüsü hediye edilecek.

Bu arada 19 Haziran tarihinde saat 14.30’da Babalar Günü dolayısıyla Kadir Çöpdemir/Pascal Nouma söyleşi ve imza günü de gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA