Ziraat Odası Yönetiminden Kan Bağışı Desteği

Kumluca Ziraat Odası Başkanlığı, Kumluca Belediyesi ve Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına kan vererek destekte bulundu.

Kumluca Belediyesi ve Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğünün organizesiyle ilçede 27 Mayıs tarihine kadar sürecek kampanyaya Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve çiftçiler, kan bağışında bulunarak destek verdi.

Antalya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda iki gündür sürdürülen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar kadar sivil toplum örgütü temsilci ve üyeleri de destek veriyor.

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, yönetim kurulu üyeleri ve odaya kayıtlı bir grup çiftçi, Cumhuriyet Meydanı'na gelerek Kızılay ekibine kan bağışında bulundu. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, kan bağışının sosyal bir sorumluluk olduğunu ve sağlıklı her insanın her an kan ihtiyacı olabileceğini söyledi.

Bu amaçla toplumda kan bağışı bilincinin oluşması adına oda yönetimi ve üyelerle birlikte Kumluca Belediyesi ve Kızılay tarafından ortak yürütülen kan bağışı kampanyasına destek vermek istediklerini ifade eden Kayhan, 'Her an hepimizin kan ihtiyacı olabilir. Bunun için kan bağışının hayat kurtaran bir bağış olduğu bilinciyle kan bağışında bulunmalıyız. Biz ilçemizde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına yönetim kurulu ve oda üyelerimizle destek vermek istedik. Halkımızdan da isteğimiz kan bağışına destek versinler.' dedi.

Antalya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Hülya Çoksak da vatandaşların kan bağışına gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, bu konuda halka öncülük eden sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA