Mersin Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin' Başlıyor

İçel Valiliği himayesinde İçel Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan İçel Uluslararası Bisiklet Turu ‘Tour Of İçel’ 14 Nisan 2016 tarihinde başlıyor.

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin' Başlıyor
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tour Of İçel’de Letonya, Hollanda, Kosova, Azerbeycan, Kuveyt, Belarus, Dubai, İngiltere, Litvanya ve Türkiye’den 13 takım şampiyonluk için pedal çevirecek.

Tour Of İçel’in ilk etabı 14 Nisan tarihinde Anamur Ören’de başlayıp, Gülnar Yanışlı mevkiinde bitecek. 15 Nisan’da ise Gülnar Yanışlı’dan başlayacak ve İçel Özgecan Barış Meydanı’nda bitecek olan tur, 16 Nisan’da Tarsus’tan başlayıp yine İçel Özgecan Barış Meydanı’nda bitecek. Turun son günü olan 17 Nisan’da ise İçel Özgecan Barış Meydanı’ndan start alan sporcuların Toroslar Soğucak mevkiinden dönerek tekrar İçel Özgecan Barış Meydanı’nda bitiş noktasına ulaşmalarıyla yarış tamamlanacak.

Tour Of İçel’de ayrıca 15-16-17 Nisan tarihlerinde Özgecan Barış Meydanı’nda sahne alacak olan ünlü Latin Müzik Sanatçısı Gatto Gabriel’in vereceği konser ile İçel Üniversitesi Step Takımı ve Dans Sporları Federasyonu İçel İl Temsilciliği dansçıları tura renk katacak.
Kaynak: İHA