AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu Ve Beraberindeki Heyet Başbakan Ahmet Davutoğlu Tarafından Kabul Edildi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Develi’den gelen heyeti kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sonrası Sami Dedeoğlu, hemşerileri birlikte Meclis Genel Kurul önünde Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Develi dernekleri adına Burhan Kuzu, Mehmet Cabbar, Mehmet Papak ve Mustafa Ötünç ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmi bulunan Halı Portresini armağan etti.
Kayseri milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Emrah Kareyel ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ve Halil Ergen bey ile birlikte meclis toplantı salonu kapısında günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler. Heyet tarafından Sami Dedeoğlu’na ve İsmail Emrah Karayel’e de bir tablo takdim edildi.
Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, “Hemşerilerimizin ziyaretinden memnuniyet duyduk. Biz sadece Develimizin değil tüm Kayserimizin Milletvekiliyiz. Buraya gelip bizi ziyaret ettikleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
