12 TL'lik Patlamış Mısır Kutusundan 70 Bin TL'lik Araba Çıktı
Cinetech sinemalarının Türkiye genelinde düzenlediği araba çekilişinin talihlisi Antalyalı genç oldu. 12 TL’ye aldığı patlamış mısır kutusundan 70 bin TL’lik spor otomobilin sahibi olan Emre Bozkurt, "Arabaya binip annemi de alacağım ve ona Antalya’yı gezdireceğim" dedi.

Kampanyanın bitmesinin ardından kendisine gelen bir telefonla şaşkına dönen Bozkurt, değeri yaklaşık 70 bin TL olan bir aracın sahibi olduğunu öğrendi.
"ŞAKA YAPILIYOR SANDIM, ARABAYI SATIP EV ALACAĞIM"
Beyaz renkli spor otomobilin sahibi olan Bozkurt, Deepo AVM’de yapılan anahtar teslim töreninde otomobilin anahtarını Deepo AVM Müdürü Cem Livanelioğlu’nun elinden aldı. Arabayı kazandığını doğum günü olan 20 Mart tarihinde öğrenen ve önce şaka yapıldığını düşünen Bozkurt, arabayı satıp ev alacağını belirterek şöyle konuştu:
"Arkadaşımla sinemaya geldik. O biletleri aldı bende patlamış mısırla kola aldım. Çekilişe 1 kere katıldım. Şansımı denemek istedim. Aslında hiç ümidim yoktu. Sonra beni aradılar hayırlı olsun diye. İnanmadım şaka yapıldığını düşündüm. Annemi arayıp araba kazandığımızı söyledim ancak o da inanmadı. Aracın değerini hemen sordum 70 bin TL civarında olduğunu öğrendim. Arabayı sevdim. Biraz kullanıp satarak ev almayı düşünüyorum. Arabaya binip gideceğim. Ailemi alıp Antalya turu yapacağız. 12 TL’ye 70 bin TL’lik arabanın sahibi oldum"
