Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu tedaviye muhtaç olduğunu gösterdi

Başbakan Davutoğlu, dünkü grup toplantısındaki sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu için "CHP'nin başındaki hasta adam" ifadesini kullandı ve "Bir kez daha tedaviye muhtaç olduğunu gösterdi" dedi.

Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu tedaviye muhtaç olduğunu gösterdi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenecek AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı.

Karaman'da çocuklara cinsel istismar konusuna da değinen Davutoğlu, dünkü grup toplantısındaki sözleri üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

'İlk günden itibaren parti ve hükümet olarak bu olayın üzerine gittik' diyen Davutoğlu, 'Kılıçdaroğlu niye sesiniz çıkmadı diyor. Olay ortaya çıktığından itibaren bu sapık aşağılıkların en aşağısıdır diye ilk konuşan benim. Bizim hiçbir kötü eylemin yanında durmamız mümkün değil' dedi.

Davutoğlu şöyle devam etti:

'Hal böyle iken CHP'nin başındaki hasta adam, olayı bıraktı sapığı da bıraktı bize saldırmaya bakanımıza saldırmaya başladı. Dünkü konuşmasıyla bir kez daha tedaviye muhtaç patolojik bir vaka olduğunu gösterdi. Önce tıbbi Bir muayeneden sonra ahlaki bir muayeneden geçirmek lazım Kılıçdaroğlu'nu. Sarf ettiği seviyesiz sözlerle gündem olmak rahatsız etmiyor. Türk siyasetini de dibe çekme peşinde. Siyasetimiz bu hasta adamı haketmiyor. Hakaret ve küfür ona, haya ve edep bize yakışır.'

Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu tedaviye muhtaç olduğunu gösterdiKemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu
Kaynak: AA