Şamil Tayyar'dan izleyiciye tepki: Aşağılık yaratık!

Şamil Tayyar, devleti Işid'li teröristlere yardım etmek ve tedavi etmekle suçlayan bir izleyici tweetine canlı yayında sert tepki gösterirken " Bu aşağılık yaratık iddiasını ispat etmeze şerefsizdir, haysiyetsizdir." dedi.

Şamil Tayyar'dan izleyiciye tepki: Aşağılık yaratık!
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Beyaz Tv ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sunduğu Son Söz'e konuk olurken, programa bir izleyiciye verdiği tepki damgasını vurdu.

Sunucu Ferda Yıldırım sahte hesapla gelen ''Işidlileri siz Gaziantep'te tedavi ettirmediniz mi? Mit tırları ile onlara yardım göndermediniz mi?' şeklindeki tweeti Şamil Tayyar'ı sinirlendirdi.

AŞAĞILIK YARATIK

Fake hesaplı kişiden 'Aşağılık yaratık' diye bahseden Tayyar, şu ifadeleri kullandı;

Bu aşağılık yaratığa şunu söylüyorum. Eğer soru olsaydı farklı konuşacaktım ama bu aşağılık Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kilis'te ve Gaziantep'te Işid'lileri tedavi ettiğini ispat etsin ben milletvekilliğini bırakırım. Eğer ispat edemezse bu aşağılık kendisini çok yüksek bir yerden aşağı atabilir mi?

KLAVYE EFELİĞİ YAPMAYACAKSINIZ


Bu sahtekarlar zaten fake hesapla yazıyorlar. Eğer iddianın arkasındaysan gerçek ismini yiğitçe yazacaksın. Ben Şamil Tayyar olarak adımla konuşuyorum. Sende çıkacaksın mertçe, delikanlıca.... Öyle sosyal medyada sahte isimlerin arkasına saklanıp klavye efeliği yapmayacaksınız. İspat etmezseniz namertsiniz, şerefsizsiniz, haysiyetsininiz.


BEYAZ GAZETE