Sinop Ceza İnfaz Kurumu Personeli Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu personeli, aldıkları hediyelerle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.

Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman tarafından başlatılan kampanyaya Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş ile kurum personeli katıldı. Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret eden ceza infaz kurumu yönetim ve personeli, hediyelerin yanı sıra hükümlüler tarafından yapılan uçurtmaları hediye etti.

Ziyaret sonunda konuşan Başsavcı Kaya, toplumun ve milletin değerlerini sonuna kadar özümsemiş ve toplumsal diyaloğa son derece önem veren bir kurum olduklarını söyledi.

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Kaya, 'Gelişmiş, modern ve refah düzeyi yüksek bir ülke için çocuklarımıza gereken önem ve değeri göstermeliyiz. Bugün burada olmaktan, çocuklarımızla zaman geçirmekten son derece mutluyuz' dedi.

Duman ise ülkenin ve Türk milletinin geleceği konusunda ellerinden geldiğince duyarlı davranış sergilemeye çalıştıklarını anlattı.

Başarı ve mutluluklarının temelinde insana verilen değer ve gösterilen önem geldiğini vurgulayan Duman, 'Bugün burada olmaktan son derece mutluyuz. Burada bulunan çocuklar da en az bizim kendi çocuklarımız kadar değerli ve özel. Bu çocuklar bizlere devletimizin, milletimizin emaneti. Bizler mutlu bir gelecek için çocuklarımıza hak ettikleri tüm imkanları sunmak yanında sevgimizi, ilgimizi de göstermeliyiz' diye konuştu.

Kaynak: AA