Vestel'e 'Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma' Ödülü

Vestel, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının düzenlediği Tüketici Ödülleri kapsamında 'Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma' ödüle layık görüldü.

Vestel tarafından yapılan açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen 'Tüketici Ödülleri Töreninde tüketici memnuniyetini ilke edinen firmalar, tüketicileri koruyan kuruluşlar ve bilimsel çalışmalar ödüllendirildi.

Söz konusu ödül töreninde Vestel'e, 'Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma' ödülü verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel Müşteri Hizmetleri ailesinin müşterilere beklentilerinin de ötesinde hizmet sunmayı vadettiğini dile getirdi.

Erdoğan, içten ve samimi iletişimden yana olduklarını vurgulayarak, 'Öncü, fark yaratan, kaliteli, hızlı ve güven duyulan hizmetlerimiz ile her zaman ürünlerimizin arkasında, müşterilerimizin yanı başındayız. Müşterilerle empati kuruyoruz. Müşterilerimizden bir teşekkür almak için her zaman bir fazlasını yerine getiriyoruz. 'Ben olsaydım nasıl bir hizmet almak isterdim?' sorusuna cevap olacak nitelikte geri dönüşler sağlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Vestel'in son 3 yıldır müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalara odaklandığını aktaran Erdoğan, çağrı merkezini Vestel bünyesine alıp müşteri hizmetlerini ayrı bir genel müdürlük olarak yapılandırdıklarını anlattı.

Erdoğan, Vestel'in sadece teknoloji üreten bir firma olmadığına işaret ederek, 'Kusursuz Vestel deneyimi için tüketici memnuniyeti en önemli ilkelerimizden biri. Son yıllarda üst üste gelen ödüller doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Vestel, ürünlerin satışından teslimine, kurulumundan destek hizmetlerine kadar tüm aşamalarda tüketici memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyor.' değerlendirmelerini yaptı.

Kaynak: AA