Başkan AK'tan Personelin Sağlığına Özel İlgi

Vatandaşlara yönelik başarılı hizmetleri hayata geçirirken personelini de ihmal etmeyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye personeline Özel Koru Hastanesi’nde indirimli sağlık hizmeti verilmesini sağlayacak bir anlaşmaya imza attı.

Başkan AK'tan Personelin Sağlığına Özel İlgi
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye personeline Özel Koru Hastanesi’nde indirimli sağlık hizmeti sağlayacak bir anlaşmaya imza attı. Başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde anlaşmayı Keçiören Belediyesi adına Mustafa Ak, Özel Koru Hastanesi adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri imzaladı. Anlaşma sayesinde Keçiören Belediyesi’nde çalışan bütün personel ve personelin birinci derece yakınları, Özel Koru Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.

Protokolün 14 Mart Tıp Bayramı’nda imzaladığına dikkat çeken Başkan Ak, “Bütün çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Biz Keçiören Belediyesi olarak tüm personelimiz ve aileleri ile birlikte büyük bir aileyiz. Personelimizin sağlığı ve huzuru bizim için çok önemlidir. İmzaladığımız protokol ile personelimiz ve 1’nci derece yakınları uygun fiyatlarla tedavi olabilecekler” diye konuştu.

Ankara’nın en büyük özel sağlık kuruluşu olduklarını dile getiren Hasan Biri de, “Çok iyi bir doktor kadrosuna sahibiz. İmzalanan protokol ile Keçiören Belediyesi’nde çalışan bütün personel ile 1’nci derece yakınları 24 saat sağlık hizmeti alabilecekler. Başkanım, çalışanlarınızın sağlığına yönelik duyarlılığınız için size teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye çalışanları, hastanede Keçiören Belediyesi personel kartlarını göstererek indirimli tedavi hizmetinden faydalanabilecekler.
Kaynak: İHA