Hüseyin Gülerce'den Ekrem Dumanlı'ya: Sen kimsin?

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten yakalama kararı çıkan Ekrem Dumanlı'yı bombaladı.

Hüseyin Gülerce'den Ekrem Dumanlı'ya: Sen kimsin?
Hüseyin Gülerce'den Ekrem Dumanlı'ya: Sen kimsin?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ve iftira suçlarından 2 yıldan 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ekrem Dumanlı hakkında, geçtiğimiz gün yakalama kararı çıkarılmıştı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Ekrem Dumanlı ile ilgili konuştu.

Ekrem Dumanlı'nın göz göre göre kaçtığını söyleyen Gülerce, Dumanlı hakkında hem Selam Tevhid davasıyla ilgili hem de Cumhurbaşkanına hakaret ve iftira davasından yakalama kararı olduğunu anımsattı.

'EKREM DUMANLI BİR KİBİR ABİDESİDİR'

Ekrem Dumanlı'nın bir kibir abidesi olduğunu ifade eden Hüseyin Gülerce, 'Ama biz insanlara takılmadık. Hep kendileri görünmek istediler. Kendisini öne çıkardı. Bunlar bir tarafa ama kibirlerinden dolayı bu hale geldiler' diye konuştu.

DUMANLI'YI BÖYLE Tİ'YE ALDI

Ekrem Dumanlı'nın Kanaltürk yayınında katıldığı bir yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan için, 'Ya adam gibi gider ya da gitmek zorunda kalır' ifadelerini de anımsatan Gülerce, 'Kim gitti? Ekrem Dumanlı. Böyle dediği insan bir cumhurbaşkanı. Bir gazete genel yayın yönetmenin söylediği sözlere bakın, dönemin başbakanına söylüyor' şeklinde konuştu.

Gülerce, 'Ekrem Dumanlı'nın Zaman gazetesi okuyucularına hitap ederken de 'Zaman'ı durdurmak mümkün değil dedik. Zaman'ı durduramazsınız. Bizi başkalarıyla karıştırmak hatadır' sözlerine dikkat çekerek, 'Devlete meydan okumaya bak! Siz kimsiniz yahu? Özür dileriz ya karıştırdık bu sefer' diyerek ti'ye aldı. BEYAZ GAZETE


Hüseyin Gülerce'den Ekrem Dumanlı'ya: Sen kimsin?Ekrem Dumanlı'ya yakalama kararıHüseyin Gülerce'den Ekrem Dumanlı'ya: Sen kimsin?Hüseyin Gülerce: Ekrem Dumanlı'nın istifasına Fethullah Gülen karar verdiHüseyin Gülerce'den Ekrem Dumanlı'ya: Sen kimsin?Ekrem Dumanlı 50 gündür kayıp