Terör Mağdurlarına AK Parti'den 10 Tır Yardım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Başkanlığı tarafından Diyarbakır’da yaşanan terör olayları nedeniyle mağdur olmuş ailelere ulaştırılmak üzere giyim ve gıdadan oluşan 10 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Terör Mağdurlarına AK Parti'den 10 Tır Yardım
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yaşanan terör olayları nedeniyle mağdur olmuş ailelere, aralarında giyim ve gıda malzemesinden oluşan 10 TIR’lık yardım malzemesi gönderildiğini, daha önce de AK Parti Kocaeli ve Bursa il başkanlıklarının yardımların geldiğini ve bu yardım TIR’larının dağıtımı konusunda denetimde bulunduklarını belirterek, kendileri için en önemli iftihar vesilesinin vatandaşların hayır duasını almak olduğunu kaydetti.

Gelen yardımları çatışmalardan dolayı mağdur olan ailelere ulaştırdıklarını ve ulaştırmaya devam edeceklerini anlatan Akar, "Bu konuda çok hassasız. AK Parti Diyarbakır il teşkilatı olarak sıkı bir denetim yapıyoruz. Mağdur olmuş ailelere sadece yardımda bulunmuyoruz, evlerini ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz, onların sorunlarını giderme noktasında imkanlar dahilinde elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz’’ dedi.

AK Parti Diyarbakır il teşkilatı olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını aktaran İl Başkanı Akar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hayır sahiplerine gönderdikleri yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz, onların yaptıkları yardımlar ile Doğu-Batı kardeşlik köprüsü kuruluyor, geçmişte Marmara Bölgesi’nde yaşanan deprem nedeni ile Diyarbakır’dan Marmara’ya yardım gönderildi. Bu kardeşlik duygusu yeniden yaşanıyor. Biz, farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da birlikte yaşamayı başarmak, bu birlikteliği hedef alanlarla, bu birlikteliği anlamayanlarla yine birlikte mücadele etmek mecburiyetindeyiz. Dertlerimize, sıkıntılarımıza birlikte çare aramak ve bu sıkıntılara birlikte çare üretmek zorundayız. Bu kardeşliği devam ettireceğiz”.
Kaynak: İHA